Time management

Tijd is ons meest kostbare bezit. 'Besteed hem wel', wordt vaak gezegd. Met deze time management training ga jij de afleiding te lijf en leer jij jezelf zo managen, dat jouw tijd voor je werkt. Je wordt praktijkgericht begeleid om meer grip op jouw tijd te krijgen.

Een time management training van DOOR helpt je om in de praktijk beter om te gaan met jouw tijd. Het helpt je om baas te worden over jouw tijd en resultaatgerichter te werken. Onderwerpen zoals hoe jij geneigd bent om te gaan met tijd, zelf management, agendabeheer en prioriteiten stellen zijn een vast onderdeel van het programma.

Na afloop van het programma ben je in staat om:

 • Meer te doen in minder tijd
 • De juiste prioriteiten te stellen en je er aan te houden
 • De meest effectieve time management technieken in de praktijk te brengen
 • Meer grip te krijgen op jouw tijdbesteding

Een training Time management van DOOR is altijd op maat en een persoonlijke 'reis'. Daarom wordt bij deze binnendienst-training gestart met een persoonlijk intake gesprek. Het betekent dat jouw DOOR-trainer met jou en met jouw leidinggevende een open gesprek voert. De uitkomsten worden vertaald in een training voor jou op maat. Na de intake ontvang jij jouw inloggegevens voor jouw trainingsportal www.my.dooracademy.nl met jouw persoonlijke trainingsschema. Het programma doorloop je met maximaal vijf andere deelnemers. Zo wordt de persoonlijke aandacht maximaal gegarandeerd en leer jij optimaal van anderen. Het programma wordt afgesloten met uitreiking van de certificaten samen met jouw leidinggevende en de andere deelnemers. Je wordt daarna onderdeel van de DOOR-community en blijft continu op de hoogte van nieuwe sales inzichten!

Een intake gesprek, waarvoor is dat precies?

DOOR gelooft dat iedereen uniek is. Daarom wordt het programma afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Tijdens de intake met jou en jouw leidinggevende worden de uitgangspunten voor het programma bepaald. Deze worden samen met jou verwerkt in een persoonlijk trainingsschema dat gedurende het hele programma centraal staat.

Waarom in groepen van zes deelnemers?

Dit programma is niet zomaar een training, maar een resultaatgericht programma. Jouw DOOR-trainer gaat een intensief begeleidingstraject met je aan (net als met de andere vijf deelnemers). Daarnaast is het belangrijk dat er tijdens de Time management voldoende aandacht is voor iedereen. Daarom is de maximale groepsgrootte per trainer 6 deelnemers.

In dit programma komen veel verschillende onderwerpen aan bod. 

De training timemanagement begint een paar keer per jaar. Deze time management opleiding neemt ongeveer 2 maanden in beslag en helpt je échte resultaten te boeken in jouw tijd. Neem direct contact op voor de actuele startdata. 

Trainings gegevens
 • Soesterduinen
 • 2 maanden
 • Max. 6 personen
 • Prijs is afgestemd op jouw situatie Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR-trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR-community.
 1. Jouw gedrag en tijdsbesteding
 2. Top tien tijdvreters
 3. Effectief omgaan met tijd
 4. Iets met belangrijk & urgent?
Een programma op maat gemaakt voor jouw organisatie?
DOOR - Maatwerk

Vraag meer informatie aan