Time management cursus

Tijd is ons meest kostbare bezit. 'Besteed hem wel', wordt vaak gezegd. Met deze time management training ga jij de afleiding te lijf en leer jij jezelf zo managen, dat jouw tijd voor je werkt. Je wordt praktijkgericht begeleid om meer grip op jouw tijd te krijgen.

Time management training

Een time management training van DOOR helpt je om in de praktijk beter om te gaan met jouw tijd. Het helpt je om baas te worden over jouw tijd en resultaatgerichter te werken. Onderwerpen zoals hoe jij geneigd bent om te gaan met tijd, zelf management, agendabeheer en prioriteiten stellen zijn een vast onderdeel van het programma. Deze training timemanagement bestaat uit online begeleiding en offline praktijktraining door de DOOR professional. Je ontvangt toegang tot jouw persoonlijke portal www.zelfdoortrainen.nl. Na afloop van het programma ben je in staat om:

  • Meer te doen in minder tijd
  • De juiste prioriteiten te stellen en je er aan te houden
  • De meest effectieve time management technieken in de praktijk te brengen
  • Meer grip te krijgen op jouw tijdbesteding

De training timemanagement begint een paar keer per jaar. Deze time management opleiding neemt ongeveer 2 maanden in beslag en helpt je échte resultaten te boeken in jouw tijd. De investering in het programma bedraagt € 1.320,= exclusief BTW. Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR-trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR-community.

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.