Bewerk interesses
Keuze opslaan

Trainer & Coach

Watze Monsma

Watze is Fries. Een rots in de branding. Een stabiele factor. Zijn ondernemerservaring en nuchtere houding helpen klanten. Vooral binnen de zorg en de zakelijke dienstverlening. Watze is een echte praktijktrainer waarbij plezier en resultaten hand in hand gaan.

Aandacht geven kost niets en brengt veel!

Over Watze

Watze is een ervaren DOOR trainer. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist op het gebied van netwerkinrichting en relatiebeheer binnen de zorgsector en zakelijke dienstverlening. Watze is als geen ander in staat om organisaties én mensen te helpen de juiste plek in de keten te vinden en te houden. Dat gaat verder dan alleen trainen. Juist ook het mee helpen opzetten van de juiste relatiebeheer-inrichting is één van zijn belangrijke kwaliteiten. Waarbij klanten hem vooral roemen om zijn structurele manier van denken, gecombineerd met creatieve oplossingen.

Watze zijn karaktereigenschappen

  • Betrouwbaar
  • Resultaatgericht
  • Ondernemend
  • Innemend
  • Tikkeltje eigenwijs

Watze zijn trainingen

Watze is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de zorg sector. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Watze op zijn sterkst is!