Trainer & Coach

Watze Monsma

Watze is Fries. Een rots in de branding. Een stabiele factor. Zijn ondernemerservaring en nuchtere houding helpen klanten. Vooral binnen de zorg en de zakelijke dienstverlening. Watze is een echte praktijktrainer waarbij plezier en resultaten hand in hand gaan.

Aandacht geven kost niets en brengt veel!

Over Watze

Watze is een ervaren DOOR trainer. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist op het gebied van netwerkinrichting en relatiebeheer binnen de zorgsector en zakelijke dienstverlening. Watze is als geen ander in staat om organisaties én mensen te helpen de juiste plek in de keten te vinden en te houden. Dat gaat verder dan alleen trainen. Juist ook het mee helpen opzetten van de juiste relatiebeheer-inrichting is één van zijn belangrijke kwaliteiten. Waarbij klanten hem vooral roemen om zijn structurele manier van denken, gecombineerd met creatieve oplossingen.

Watze zijn karaktereigenschappen

  • Betrouwbaar
  • Resultaatgericht
  • Ondernemend
  • Innemend
  • Tikkeltje eigenwijs

Watze stelt zich aan je voor

Watze is voor ons meer dan een trainer. Hij helpt ons de juiste koers te kiezen en is continu de opbouwend kritische noot in ons gezelschap die ons wakker houdt. Watze weet onze medewerkers op de juiste manier te raken en daarmee versneld de slag naar klantgerichtheid door te voeren waarnaar we op zoek zijn
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Bas Bodzinga
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Watze weet met zijn jaren ervaring in de zorg altijd de klant verder te helpen. Door scherpe vragen te stellen waarbij een goede balans is tussen inhoud en relatie. Watze is analytisch, resultaatgericht en heeft een groot hart. Het gevolg is dat je er in je contact met Watze een (zakelijke)vriend voor het leven bij hebt.
Gijs Megens
DOOR trainer & coach

Watze zijn trainingen

Watze is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de zorg sector. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Watze op zijn sterkst is!

Razendsnellevragenronde