Trainer

Mariska Beekman

Dit is Mariska. Hobbyfotograaf, moestuinierder, boekenwurm én trainer. Mariska wordt blij van groei. Natuurlijk van de planten in haar tuin, maar vooral groei van de mensen met wie zij werkt. Zij richt zich hierbij op hun behoeftes met altijd de doelstellingen van de organisatie in haar achterhoofd.

Gras groeit niet harder door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven

Meer over Mariska

Mariska is een mensen mens en heeft deze kwaliteit jarenlang ingezet in de retail. Zij heeft als klantgericht leider altijd vanuit vertrouwen gebouwd aan verschillende succesvolle teams bij uiteenlopende bedrijven. Zij legt de lat hoog en heeft daarbij oog voor wat de mensen nodig hebben om aan deze verwachting te kunnen voldoen.

Wil jij jouw commerciële resultaten verbeteren door jouw team uit te dagen op klantgerichtheid én wil je jezelf ontwikkelen als klantgericht leider? Dan ben je bij Mariska aan het juiste adres!

Mariska haar karaktereigenschappen:

  • Optimistisch
  • Empathisch
  • Ambitieus
  • Nieuwsgierig
  • Verbindend

Mariska stelt zich aan je voor

Het is iedere keer weer een plezier met Mariska samen te werken. Dat is namelijk ECHT samenwerken. Mariska is scherp, attent, creatief, collegiaal en enthousiast. Zij maakt klanten echt beter.
Watze Monsma
DOOR-trainer

Mariska haar programma's

Mariska is een ervaren DOOR-trainer. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Mariska op haar sterkst is!

Bekijk alle trainingen