Trainer

Jolanda de Groot

Jolanda bruist met haar zorgzame en gezellige persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en benieuwd naar jou! Naast lezen, mode en vakanties houdt ze van tijd met gezin en vrienden. Jolanda is empathisch en kan met iedereen overweg. Deze eigenschappen maken jouw training een succes!

Als je kunt delen dan kun je ook vermenigvuldigen!

Over Jolanda

Jolanda is een mensgerichte trainer en coach met interesse in jouw persoonlijke drive. Ze heeft praktijkervaring bij internationale bedrijven, zowel in de industrie als in de modebranche. Door haar ervaring in diverse bedrijven heeft ze kennis kunnen maken met businessmodellen zoals Wholesale, Retail, Franchise en B2B. Ze weet theorie te verbinden met de praktijk omdat Jolanda deze DOOR en DOOR kent. Deze ervaring is van onschatbare waarde bij het trainen en coachen van jou en jouw medewerkers en helpt om gezamenlijke ambities waar te maken!

Haar passie voor sales en klanttevredenheid motiveert Jolanda om medewerkers en klanten met elkaar te verbinden en stap voor stap te verbeteren. Met enthousiasme en warmte stimuleert ze mensen om te groeien en te stralen. 

Jolanda haar karaktereigenschappen:

  • Empatisch¬†
  • Goed kunnen luisteren
  • Overtuigingskracht
  • Resultaatgericht
  • Sociaal

Jolanda stelt zich aan je voor

Jolanda straalt ervaring en professionaliteit uit. Echt een trainer die je voor je groep wil hebben staan!
Stijn van den Berg
DOOR Training & Coaching

Jolanda haar programma's

Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Jolanda op haar sterkst is!

Bekijk alle trainingen