Trainer & Coach

Joey Brouns

Dit is Joey, de Molukse keukenprins van DOOR. Bij Joey voel je je gelijk thuis. Hij motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Joey’s visie: ‘Hoogwaardig klantcontact is vanzelfsprekend’. Nieuwsgierig naar zijn geheime recept? Maak kennis met Joey

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Over Joey

Joey is een ervaren en gedreven trainer en coach. Hij begon ooit als leraar, maar koos bewust voor het bedrijfsleven door zijn klantgerichte en commerciële drive. Joey is een specialist op het gebied van klantcontact. Je kunt hem wakker maken voor vragen als ‘hoe maak je het verschil in klantcontact?’ en ‘hoe haal je meer rendement uit klantcontact?’. Joey heeft met succes gewerkt aan programma’s bij Scotch & Soda, AON, Luxaflex en Profile!

Joey’s karaktereigenschappen

  • Positief
  • Enthousiast
  • Klantgericht
  • Volhardend
  • Brabants gezellig (of toch Limburgs..)

Joey stelt zich aan je voor

Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop Joey op moeilijke klantensituaties een praktijkgerichte oplossing bood. Joey geeft hiervoor concrete tips en voorbeelden waarmee ik direct aan de slag kon. Sterker nog, tijdens de training oefenden we deze gelijk met elkaar. Door een training van Joey boek je zeker resultaat!
Geerts.
Sander Koese
Geerts.
Joey Brouns is een enthousiaste gedreven persoonlijkheid, hij bruist van energie. Joey weet kennis te combineren met humor en daardoor mensen te enthousiasmeren en te motiveren op zakelijk en persoonlijk vlak.
Ron Honsbeek
DOOR trainer & coach

Joey zijn trainingen

Joey is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de dienstverlening. Je ziet hieronder de verschillende trainingen, waar Joey op zijn sterkst is!

Razendsnellevragenronde