U wilt toch ook trainen bij
de beste praktijktrainers van Europa?!

Wanneer wilt u trainen?

Individueel is het mogelijk om morgen al getraind en/of gecoacht te worden. Een passend Open DOOR-programma is de rode draad. Neem de proef op de som. Selecteer een Open DOOR-training. Meld u aan. Er wordt gelijk met u contact opgenomen om uw vertrekpunten te meten. Daarnaast worden er afspraken gemaakt voor de komende periode van minimaal vier maanden en maximaal twaalf maanden. Met u wordt gewerkt aan de te behalen resultaten. Zeer praktisch. Zeer gestructureerd. 100% persoonlijk.

Hebt u meer tijd? Selecteer dan een Open DOOR-training. Meld u aan. Er wordt met u contact opgenomen om uw vertrekpunten te meten en samen met u wordt de startdatum bepaald. Behalve uzelf, nemen aan deze Open DOOR-training maximaal vijf gelijkwaardige managers of medewerkers deel. U wordt getraind zoals in topsport gebruikelijk is. ‘U bent echt aan de bal’. De camera loopt mee en uw prestaties worden stimulerend nabesproken. U wordt gestimuleerd om zelf een jaar lang door te trainen. Bij de vaardigheidstrainingen zijn de data direct bekend. De Open DOOR-4D-programma’s bestrijken een periode van zes tot twaalf maanden en omvatten klassikale training, video-online coaching, persoonsgerichte metingen en praktijkopdrachten.

Wilt u een team of uw hele organisatie op maat laten trainen door de beste praktijktrainers van Europa? Meld u dan aan en laat u verrassen door de klantgerichte, resultaatgerichte aanpak van DOOR Training & Coaching. Profiteer van de 7 DOOR-Garanties.

Stichting Hartekind
U zet u met uw inschrijving op een Open DOOR training actief in voor de 25.000 hartekinderen in Nederland. DOOR® doneert namelijk 1% van de omzet op Open DOOR trainingen aan Stichting Hartekind. Wilt u meer weten? Ga dan naar www.hartekind.nl.

U kunt kiezen uit deze trainingen: