Ook Benelux gaat voor goud.

België

Sinds 1991 is DOOR Training & Coaching ook in België en Luxemburg vertegenwoordigd. Echt een gezicht kreeg DOOR® in 2003 op de Markt in Diest, in een winkelpand, waar een deel van het Veranderhuis werd nagebouwd. In 2012 bleek het efficiënter om dichter bij de meeste van de klanten te zijn. Daarom wordt nu vanuit Antwerpen met gans België en Luxemburg, in het Duits, Engels, Frans en Nederlands gecommuniceerd.

U kunt overal terecht

In de hele Benelux wordt getraind waar u dit wilt. Bij u op de zaak, in een accommodatie bij u in de buurt of in het verrassende DOOR-kantoor in Antwerpen.

Ook de Benelux gaat voor Goud

Samen met een fantastisch team zijn de laatste jaren programma’s ontwikkeld die klanten helpen om in hun markt echt voor Goud te gaan. Want voor Goud gaan, is makkelijker gezegd dan gedaan. Het consequent doorvoeren van programma's doet pijn bij degenen die wel willen maar niet kunnen. Bij winnaars bevordert het de teamspirit. De bekende (DOOR-)kar rijdt niet alleen sneller, er vallen onderweg ook mensen af. Het kan niet anders als je op weg bent naar Goud.

Uw organisatie zal kraken en genieten, want de topsporter met de gouden Olympische medaille om de nek, vergeet alle pijn van de weg erheen.

DOOR® is u voorgegaan. Nu u?