Veranderhuis

Als u in Doorn voor de deur van het Veranderhuis staat, ziet u een fraai maar ook gebruikelijk landhuis van de Stichtse Lustwarande, gebouwd in 1904. Eenmaal binnen, verandert er met de klassieke majestueuze houten trap omgeven door een bijpassende hal, maar weinig. Ook alle deuren zijn van dezelfde vorige-eeuw-stijl. Maar dat verandert zodra u aan een deurknop draait. U stapt zo een nieuwe wereld in. Alles verandert. Het beeld, het geluid en soms zelfs de lucht. En tijdens de praktijktrainingsdagen verandert u mee.

Verandert u mee?

Elke kamer in het Veranderhuis speelt een eigen unieke rol in het theater van de verandering. Een kleine greep:

  • In de bibliotheek zijn het verleden en de toekomst van de informatiedragers letterlijk 50-50 weergegeven. Hoe verhoudt u zich tot het oude en het nieuwe?
  • In de denkkamer begint u vanaf nul. Deze kamer is als een onbeschreven wit blad papier. In deze witte wereld is het denken nog maagdelijk. Met welke ideeën wint u Goud voor uw organisatie?
  • In de kerststube is het altijd Kerstmis. Waarom? Omdat veel mensen alleen rond de kerst aardig tegen andere mensen zijn. Laat het daarom altijd Kerstmis zijn!
  • In oma’s kamer is de laatste vijftig jaar niets veranderd. U ziet en ruikt hier de stilstaande wereld. Stel uzelf de vraag waar in uw organisatie de tijd heeft stilgestaan.

Sinds 1998 huist DOOR Training & Coaching in Doorn (Nederland) in dit verrassende Veranderhuis. Iedere kamer is er anders. Iedere kamer heeft een boodschap. Het hele Veranderhuis draagt in alle hoeken en gaten uit: ‘Veranderen is leuk!’

Bezoek het verrassende Veranderhuis digitaal of kom naar IJskelderlaan 1 te Doorn.