Bewerk interesses
Keuze opslaan

Trainer & Coach

Max Dwinger

Dit is Max. Max is DOOR en DOOR is Max. Als trainer, coach en ex-directeur is Max scherp, kritisch en inspirerend. Hij richt zich vooral op organisaties in de bouwsector die willen verbeteren, veranderen en groeien. Resultaat kan alleen geboekt worden als binnen alles op orde is!

Vraagt een jongetje aan een man die op de bus wacht: ‘Hoe kom ik bij Ajax?’ Zegt de man: ‘trainen jongen, trainen, trainen…'

Over Max

Max is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is in 1985 gestart bij DOOR en heeft sindsdien veel verschillende rollen vervuld. Hij komt het beste tot zijn recht bij organisaties met complexe vraagstukken op het gebied van veranderen en verbeteren vanuit de klant bezien. Met zijn ervaring als directeur en als trainer weet hij mensen in beweging te brengen, te laten doorgroeien en resultaten te boeken. Max is oud Olympisch schermer die zijn topsportmentaliteit inzet om ‘High Performance Teams’ op te bouwen.

Met andere topsporters organiseert Max scherm- en sportclinics om leidinggevenden en medewerkers van organisaties te helpen zich elke dag te verbeteren.

Max's karaktereigenschappen

  • Ambitieus
  • Betrokken
  • Resultaatgericht
  • Vitaal
  • Winnaar
Max weet mij telkens weer te verbazen met z’n onuitputtelijke storm aan ideeën! In de samenwerking is hij scherp, proactief en kun je rekenen op z’n jarenlange ervaring als toptrainer. Als mens is Max attent, ambitieus, positief kritisch en gewoon een fijne vent!
Bob van den Heuvel
DOOR trainer & coach
In de jaren dat ik heb samengewerkt met Max, heb ik hem leren kennen als een toegewijde professional, die op een prettige, consistente manier bijdraagt aan de persoonlijke groei van managers.
Hörmann
Peter Stoop
Hörmann

De trainingen van Max

Max is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de handel en industrie. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Max op zijn sterkst is!