Trainer

Jan Douwe Gerbranda

Jan Douwe is een échte verkooprot. Hij is en blijft verkoper. Vanuit zijn Friese roots, richt hij zich op Noord Nederland. Het meest thuis is Jan Douwe bij organisatie in de bakkerswereld.

Verkopen is het oudste en mooiste vak op aarde!

Over Jan Douwe

Jan Douwe is een ervaren ondernemer en verkoper. Hij kwam tien jaar geleden voor het eerst als opdrachtgever in contact met DOOR® en was verkocht. Jaren later zette Jan Douwe zelf de stap om DOOR trainer te worden. Jan Douwe richt zich op commerciële programma’s met een menselijk gevoel. Samen met Watze Monsma is Jan Douwe onderdeel van het zorg team en focust zich daarnaast op alles wat met bakkerijen te maken heeft.

Jan Douwe’s karaktereigenschappen

  • Mensen mens
  • Commercieel dier
  • Vriendelijk
  • Ondernemend
  • Leider
Jan Douwe is een ervaren leidersfiguur. Met zijn leiderschapstalent begon hij als salesmanager en groeide zo tot algemene directeur van verscheidene bedrijven. Met zijn gastvrijheid, vriendelijkheid en ervaring in management en sales richt hij zich vanuit DOOR Training & Coaching op de Friese markt.
Dries Duyck
DOOR trainer & coach

Jan Douwe zijn trainingen

Jan Douwe is een zeer ervaren DOOR trainer. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Jan Douwe op zijn sterkst is!