Trainer & Coach

Dries Duyck

Dries is een verkoper in hart en nieren. Al van jongs af aan is Dries ‘op de baan’. Na zijn eigen onderneming te hebben gestart, is Dries gestart als DOOR. Vanuit DOOR Training & Coaching richt Dries zich op de Belgische markt. Door zijn positieve instelling weet hij je continue te inspireren.

Haal uit alles het maximum!

Over Dries

Dries is een ervaren verkoper. Hij deed zijn eerste verkoopervaring op als ‘deur-aan-deur’ verkoper en bleek een echt sales talent. Na een aantal jaar op de baan te zijn geweest, heeft Dries de overstap gemaakt naar het trainersvak. Dries is geboren en getogen in België en richt zich vanuit DOOR Training & Coaching op de Belgische markt. Dries is op zijn sterkst met jonge sales talenten. Maak kennis met deze jonge, Belgische trainer!

Dries’s karaktereigenschappen

  • Beleefd
  • Optimist
  • Verkoper
  • Ambitieus
  • Vastbijter
Haal Dries in huis en u haalt één bonk Belgisch verkooptalent in huis. Als echte rasverkoper helpt Dries uw verkoopteams echt verder. Dries koppelt enthousiasme aan echte en onderbouwde inhoud.
Watze Monsma
DOOR trainer & coach

Dries zijn trainingen

Dries is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de dienstverlening. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Dries op zijn sterkst is!