‘Jouw medewerkers worden niet
als topverkopers geboren.’

Watze Monsma

Verkopen is topsport. Alleen de eerste plaats, de order, telt. Watze geeft iedere dag alles om bij u van uw teams topsportteams te maken. Hoe? Hij kijkt over uw schouder mee en samen met u zoekt hij naar meer omzet en betere en klantgerichte resultaten. En gegarandeerd, die worden gevonden! Uw team wordt een topsportteam doordat de teamleden geholpen worden nog gedisciplineerder en professioneler aan de slag te gaan. Met gezonde geestdrift maakt Watze een uitgebalanceerd programma dat uw team stap voor stap beter maakt.

Het specialisme van Watze is zakelijke dienstverlening. Als uitzend-, detacherings- of consultancyorganisatie en verzuimorganisatie bent u bij Watze aan het goede adres. Daarnaast heeft hij ook jarenlange ervaring binnen zorgorganisaties.  Klantgerichtheid en omzetrealisatie zijn hier belangrijke speerpunten.  

Wilt u ook ondervinden hoe u werkt aan optimale klanttevredenheid en een optimaal commercieel proces? 

Neem contact op.

 

       

 

 

Testimonial

Frans Lustermans – Directeur Haute Equipe
‘De DOOR-trainer zet zijn commerciële ervaring om in een bruikbare training. In vijf sessies is het accountmanagement van Haute Equipe weer helemaal opgefrist met meetbare resultaten. De enorme drive en betrokkenheid bij onze organisatie maken samenwerken iedere keer weer tot een goede ervaring.’