'De klanten van nu zoeken anders,
denken anders en doen anders.

Joost Riphagen

Als eigenaar van DOOR Banken & Verzekeringen is Joost Riphagen trainer én ondernemer. Maar u zou Joost ook een uitdager kunnen noemen. Joost daagt namelijk dagelijks klanten uit om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Niet voor de korte termijn, maar door het installeren van commerciële en klantgerichte mentaliteitsveranderingen op lange termijn. De financiële sector snakt naar deze verandering. De klanten van nu zoeken namelijk anders, denken anders en doen anders. Financiële instellingen hebben een landschap aan vertrouwen te winnen.
 
Dit landschap eigent Joost toe met resultaatgerichtheid, enthousiasme en ondernemerschap. Hierbij weet hij zich gesteund door zijn wetenschappelijke achtergrond in marketingmanagement. Interessant wordt het echter pas als deze wetenschap ‘handen en voeten’ krijgt door die te combineren met zijn dagelijkse praktijkervaring als ondernemer. Vanuit deze combinatie leert hij u iedere dag met plezier om te denken en doen vanuit een duurzaam resultaat.
 

​Neem contact op.

 
       
 
 

Testimonial

Rob Hendrix – Summa Adviesgroep
‘De nadruk ligt op continuïteit en een repeterend trainingsmodel waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Dit was een mooi uitgangspunt voor de samenwerking. Ik merkte al snel dat ons MT een veel hechtere eenheid ging vormen. De verantwoordelijkheid die bij een gezamenlijk doel hoort, gaat als een olievlek door de organisatie. Het is niet vrijblijvend en dat werkt!’