'Hoogwaardig klantcontact
is vanzelfsprekend!'

Joey Brouns

Joey is een gedreven trainer, die middels zijn oprechte interesse de ander weet te enthousiasmeren, te motiveren en te stimuleren. Zijn jarenlange ervaring in de klantcontact branche zorgt voor de perfecte balans tussen kennis, vaardigheid en ervaring. Dit maakt Joey een klantcontact-specialist met als visie; ‘hoogwaardig klantcontact is vanzelfsprekend’! 

Als DOOR® Trainer helpt Joey u graag om de verwachting van uw klanten te overtreffen. Door te investeren in klantcontact maakt u van uw klanten ambassadeurs. Door een praktijkgerichte aanpak, worden u en uw collega’s gestimuleerd om het iedere dag beter te doen. Beter voor de klant, beter voor uw organisatie!

Waarom Joey?

Specialist door vakkundige betrokkenheid! Joey kiest voor een praktijkgerichte benadering, met een doorvertaling naar uw situatie, wat zorgt voor een aanpak op maat. Met trainen als in topsport wordt er veel geoefend. U merkt direct het verschil.

Vragen? Welkom!

Neem contact op.

 

     

 

 

Testimonial

Marco Stolk – Vestigingsmanager Custom Connect BV
‘Wij waren op zoek naar een tijdelijke teammanager die een boost kon geven op commerciële vaardigheden. Joey Brouns is in dat gat gesprongen. Op een prettig informele maar professionele wijze heeft hij het team de resultaatgerichte boost gegeven die wij zochten. Hij heeft de benodigde kennis én is een prettig mens om mee samen te werken.’