Samenwerking

U zult merken dat de maatwerkprogramma’s van DOOR® actief aansluiten bij wat er leeft in de verschillende branches. Dit komt door de strakke, stimulerende samenwerking met de brancheverenigingen en hun respectieve media.

CLC VECTA

Het Centrum voor Live Communication (CLC VECTA) is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. DOOR® is gerenommeerd partner en preferred supplier van CLC-VECTA. Het fundament van een goede zakelijke relatie is wat partijen hierbij van elkaar ervaren.  DOOR® geeft betekenis aan deze samenwerking door leden van CLC-VECTA te laten profiteren van 'Bart van Luijk Businessshows', de unieke DAS®-gedragsscan en programma’s zoals ‘Gastgericht verkopen’ en ‘Verkopen op beurzen’.

Curacao Neptunus

DOOR® ondersteunt partijen die voor Goud gaan. De honkballers van Neptunus zijn in 2014 voor de vijftiende keer (en voor de elfde keer in vijftien jaar) landskampioen geworden. Een prestatie waarop DOOR® trots is! Van 1998 tot 2015 heeft DOOR Training & Coaching het honkbalteam van Neptunus als hoofdsponsor gediend. De reden mag duidelijk zijn: in 1981 - het jaar dat DOOR® werd opgericht - was Neptunus nog een onbekende, groeiende honkbal- & softbalclub. De laatste 20 jaar is onder de naam 'DOOR Neptunus' elfmaal het landskampioenschap en viermaal de Europa Cup gewonnen. Ook DOOR® Training & Coaching is inmiddels uitgegroeid tot de grootste trainingsfranchiseorganisatie ter wereld.

FME

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. FME behartigt actief de belangen van haar leden op nationaal en internationaal niveau. Ze biedt haar diensten aan individuele lidbedrijven en aan clusters van lidbedrijven. Ook ondersteunt FME 105 brancheorganisaties.

NVSM

De Nederlandse Vereniging voor ServiceManagement (NVSM) speelt een belangrijke rol in het continue proces van professionalisering van het vakgebied. De NVSM biedt een platform voor kennismaking, signaleert trends, speelt in op ontwikkelingen en behartigt de belangen van haar leden.

NPMB

De Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond behartigt de belangen van pianokopers en de vakhandel in de brede zin. De NPMB bewaakt namelijk graag de kwaliteit en stimuleert goede nieuwe ontwikkelingen. Pianoverkopers moeten bij klanten de juiste snaar raken en daarmee het gezellige gesprek overstijgen. Gasten in de winkel gastvrij onthalen, muzikale ideeën laten opdoen en met het vakkundige advies het meest passende instrument aanbevelen. Met passie gepresenteerd zodat klanten graag het internet achter zich laten en kiezen voor de specialist die hen helpt te kopen of te huren.

SMB

Stichting Members’ Benefits (SMB) is partner van DOOR® Training & Coaching en biedt de aangesloten bedrijven via hun branchevereniging zakelijke voordelen. Een van deze verenigingen is FME, Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. Door de samenwerkingen die SMB zoekt, profiteren FME-leden van voordelen bij het inkopen van producten en diensten. Via SMB College en FME College worden innovatieve programma’s aangeboden op het gebied van management en sales. Dankzij de initiatieven van SMB profiteren FME-leden van resultaatgerichte programma’s voor de technologische industrie, zoals ‘Verkopen 4.0’ en ‘Salesmanagement 4.0’.