Blog

Fit blijven tijdens coronacrisis!

Vanaf deze week zijn ook de sportclubs, fitnesscentra en zwembaden gesloten. Toch is het belangrijk, juist in deze tijd, om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Maar hoe doe je dat als je zoveel mogelijk binnen moet blijven? DOOR-trainer Bob van den Heuvel weet daar wel wat op!

Auteur: Manon de Jong

Datum: 19.03.2020

Een gym aan huis

Als je normaal gesproken twee keer in de week staat te zwoegen tijdens een groepsles zumba, is het even afkicken tijdens deze coronaquarantaine. En of je nu fan bent van de sportschool of alleen af en toe de fiets pakt, het heeft zeker impact op je conditie als je stopt met bewegen. Daarom is in beweging blijven wel degelijk noodzakelijk. Goed voor je lichaam én je geest. De wandeling van de keukentafel naar de bank telt hierbij niet mee 😉.

Nu kun je nog naar buiten – mits je klachtenvrij bent – om hard te lopen of om naar het park te gaan. Geniet hier dan ook van zolang het kan!

DOOR-trainer Bob van den Heuvel deelt elke week een work-out video met jullie om fit te blijven. Doe je mee? Deel jouw resultaat met ons!

Weektraining 3

Deze weektraining heeft wel een hele bijzondere gast. Namelijk niemand minder dan olympisch shorttrackster Yara van Kerkhof. Samen met Bob verrast ze je met nieuwe oefeningen om de week weer sportief door te komen.

Als kers op de taart nodigt Yara jou uit voor een live work-out aanstaande donderdag 2 april om 16:00 uur. Dat wil je niet missen! Meld je nu aan via [email protected] en ontvang de link waarmee je donderdag direct online mee kan trainen!

Weektraining 2

Deze week gaan we lekker door en starten we met lunges. Succes en keep healthy! 

Weektraining 1

Lukt het jou om bij te blijven met de squats van Bob? De oefeningen doet hij voor. Succes!