Financiële dienstverlening

De ontwikkelingen in de financiële dienstverlening lijken de laatste jaren steeds sneller te gaan. Toetreding van buitenlandse partijen, het samengaan van spelers en de impact van digitalisering & data zijn maar enkele voorbeelden. Al deze ontwikkelingen hebben invloed op mensen.

Het programma van DOOR was zeer waardevol voor mij door de maximale aandacht die ik kreeg en door de effectieve oefening in de praktijk.
NN Investment Partners
Ewoud Tan
NN Investment Partners
Voordat DOOR werd ingeschakeld hadden wij twee aparte Klantenservices, eentje voor de zorgvragen en eentje voor de particuliere schadevragen. Wij hebben ervoor gekozen om deze twee Klantenservices samen te voegen. Het programma van DOOR heeft ons geholpen om van informeren naar adviseren te gaan.
IAK Verzekeringen
Fikret Sinan
IAK Verzekeringen

Trainingen in de financiële dienstverlening

De financiële dienstverlening ontwikkelt enorm. Of je nu werkt bij een verzekeraar, adviseur of een bank, de ontwikkelingen zijn voor iedereen voelbaar. Het betekent ook een veranderende rol voor leiders en medewerkers. Omgaan met verandering, benutten van data, klantverwachtingen overtreffen en nieuwe digitale commerciële vaardigheden zijn maar enkele thema's.

DOOR heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij het waarmaken van ambities van leiders en medewerkers in de financiële dienstverlening. Veel voorkomende vragen zijn:

  • Hoe kan DOOR helpen ons accountmanagement door te ontwikkelen?
  • Hoe gaan wij ons rendement verbeteren?
  • Wat kunnen we doen om de relatie met ons netwerk te versterken?
  • Hoe gaan wij als kantoor de klantbediening verhogen?

 

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.