Edit interest
Save selection

Maatwerk bedrijfstrainingen

DOOR Training & Coaching is al 40 jaar hét praktijk- en resultaatgerichte trainings- en coachingsinstituut van Nederland. Maatwerk en intercompany bedrijfscursussen, is waar DOOR zich in onderscheidt. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'! De DOOR belofte? Ambitie, gerealiseerd.

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder trainingsprogramma uniek. Maatwerk dus. DOOR helpt organisaties en mensen ambities waar te maken door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma's die perfect aansluiten bij organisaties en mensen. Op deze manier worden ambities omgezet in duurzaam resultaat. De DOOR programma's worden vorm gegeven en uitgevoerd door DOOR trainers die allemaal ondernemer zijn. Zij maken daarbij gebruik van innovatieve tools en hulpmiddelen. Het voordeel voor jou als klant?

  • Een trainingsprogramma draagt concreet bij aan het realiseren van ambities
  • Teams en medewerkers herkennen zich in alles dat wordt getraind
  • Training en opleiding draagt direct bij aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen

Een DOOR programma is niet zomaar een bedrijfstraining. Het is een investering in de duurzame ontwikkeling van leiders en medewerkers. Het doel van ieder programma is om tastbare en duurzame resultaten te boeken. De start van ieder DOOR programma is daarom een persoonlijke kennismaking en uitgebreide verkenning van de vraag, de organisatie en de ambitie. Deze worden door een ontwikkelteam vertaald in een maatwerk trainingsprogramma. Na de ontwikkeling worden leiders en medewerkers getraind door een team van DOOR trainers. De juiste DOOR wordt in ieder programma op het juiste moment ingezet. In de meeste programma's speelt borging door de leiders een cruciale rol. Daarnaast zijn de online tools via www.zelfdoortrainen.nl beschikbaar om online het geleerde te borgen.

Centraal in de DOOR aanpak is de borging van het geleerde op lange termijn. Leiders spelen hierin als trainer en coach een belangrijke rol. Door de bedrijfsdoelstellingen én de voorbeeldrol van leiders centraal te stellen, wordt trainen en opleiden een investering in het realiseren van doelen. Daardoor wordt trainen ook gewoon hartstikke leuk!

Onze programma's

DOOR heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk bedrijfstrainingen. De belangrijkste thema's waar DOOR zich op richt zijn sales, klantgerichtheid en leiderschap. Door een focus op een aantal branches, wordt makkelijk de vertaling naar de praktijk gemaakt.

Meer informatie
De nadruk lag voor ons op continuïteit en een repeterend trainingsmodel, waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Dit was een mooi uitgangspunt voor de samenwerking met DOOR. Ik merkte al snel dat ons MT door het programma een veel hechtere eenheid ging vormen. De verantwoordelijkheid die bij een gezamenlijk doel hoort, ging als een olievlek door de organisatie. De aanpak is zeker niet vrijblijvend en dat werkt!
Summa Adviesgroep
Rob Hendrix
Summa Adviesgroep
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.