Verkopen is voor deelnemers en trainers topsport bedrijven.
Certificeren brengt je  op het gewenste niveau. 

De 4D-aanpak

U en uw medewerkers nemen niet zomaar deel aan een training. U schrijft zich in voor een compleet programma met een 4-dimensionale aanpak. Wat houdt deze 4D-aanpak in? Ten eerste: u volgt op maat gemaakte praktijktrainingsdagen. Ten tweede: u wordt online gecoacht. Ten derde: de resultaten die u bij (interne) klanten neerzet, worden permanent gemeten. Ten vierde: u traint minstens een jaar lang zelf door met behulp van diverse digitale tools. Deze aanpak is praktijkgericht, resultaatgericht en op intervalbasis.

Voor de praktijktrainingsdagen komt u naar het verrassende Veranderhuis. U traint in een groep van maximaal zes deelnemers, zodat er veel aandacht is voor uw persoonlijke situatie. Na elke trainingsdag neemt u deel aan het Resultaatgericht Ritme Overleg. Rode draad doorheen uw Open DOOR-training is het praktische 5x4-plan.

Met e-training stimuleert u medewerkers en managers om de eigen kwaliteit en die van het team structureel te verbeteren. Deze e-training bestaat uit een e-boek, kennisvragen, nulmeting, videovoorbeelden en zelfcertificering.

Hoe het werkt

U of uw medewerker krijgt na inschrijving een inlogcode voor de doe-het-zelfleeromgeving. Hierin staan zaken als de e-training zelf, de DAS-gedragsscan en hulpmiddelen (zoals boeken, algemene video’s en mogelijke vervolgtrainingen). Als u start met de e-training stapt u na een warm welkom in een trainingssessie met de videotrainer. Tijdens de training wisselen beeld (filmpjes of presentatie met voice-over), tekst en kennisvragen elkaar af.

Wat u meemaakt …

Een e-training kan er als volgt uitzien: 

 1. Een intro met voice-over waarin u de hele inhoud uitgelegd krijgt.
 2. U krijgt de hele inhoud overzichtelijk in beeld.
 3. Er wordt een nulmeting bij u afgenomen: u weet daarna waar u staat.
 4. Het 1ste onderwerp (van gemiddeld 4) gaat van start. Elk onderwerp omvat:
  1. uitleg van het onderdeel met sheets en voice-over
  2. een video om te bekijken
  3. terugkoppeling door de videotrainer
  4. nog een video om te bekijken (herhaling)
 5. Vervolgens antwoordt u op 9 kennisvragen.
 6. En krijgt u de uitslag van de kennisvragen. Van de 9 vragen moet u er 6 goed hebben om door te kunnen naar het volgende onderwerp.
 7. Als het 1ste onderwerp met succes is afgerond, gaat u door naar onderwerp 2. U werkt op dezelfde manier verder tot alle afgesproken onderwerpen behandeld zijn.

Afronding: zelfcertificering

Aan het eind van de training gaat u op voor het certificaat. Hiervoor maakt u een toets met een bepaalde set kennisvragen: alle onderwerpen door elkaar. Vervolgens ontvangt u een certificaat met de waardering Goud, Zilver, Brons of Blik. Bovendien krijgt u op basis van de uitslag een advies: wat te vieren? Hoe te verankeren? Wat nog hoe te verbeteren?