Bart van Luijk Businessshows

Met de Bart van Luijk Businessshows roept u uzelf en uw organisatie op om stappen te zetten op het gebied van klantgerichtheid, leidinggeven, teamwork en verkoop. Presentator Bart van Luijk houdt inspirerende Businessshows die uw boodschap met passie, stimulerende prikkels en plaagstootjes overbrengen.
Hoe dat lukt? Allereerst door deze vragen aan u voor te leggen:

  • Wat wilt u dat uw gasten na afloop tegen elkaar zeggen?
  • Wat wilt u dat uw gasten de volgende dag anders doen?
  • Wat wilt u dat na drie maanden bij uw gasten beklijft?

In zijn businessshow houdt Bart van Luijk uw gasten (medewerkers, klanten) op een ludieke wijze de spiegel voor. Zo ziet u hoe u beter kunt samenwerken om tevreden klanten enthousiast te laten terugkomen.

Bart van Luijk

Bart is een veelgevraagd dagvoorzitter, inspirator, stimulator van op maat gemaakte presentaties. Hij is niet te evenaren als het gaat om klantgerichtheid, teamwork en verkopen. Hij weet uw gasten als geen ander te prikkelen om het beter te doen. Ad rem en alert brengt hij de met u afgestemde missie op de meest toegankelijke manier over. Door zijn plagend interactieve wijze van werken laat Bart uw boodschap beklijven. Alleen al daarom doet u er goed aan - net als 500.000 enthousiaste deelnemers voor u - een presentatie van Bart bij te wonen.