Hét event voor retailers

Ondernemers in de retail opgelet! Op donderdag 31 oktober wordt het Retail Event gehouden in het Cube Center in Almere. Kom ook naar dit inspirerende event.

Prijs:Gratis

Datum: 31.10.2019

Haal alles uit het contact met je klant en medewerker!

Op het Retail Event maak je kennis met andere retailers uit verschillende retailbranches. Je leert van elkaars ervaringen, én wordt geïnspireerd door vernieuwende inzichten.

Welke kansen ziet de retail-ondernemer?
Tijdens de middag presenteert DOOR je de uitkomsten van het onderzoek ‘welke kansen ziet de hedendaagse retail-ondernemer’. Op basis van deze uitkomsten ga je in gesprek met collega-retailers en ontvangt je tips and tricks van DOOR en je collega’s. Dit zorgt ervoor dat je enthousiast ervaringen gaat delen over de mogelijkheden binnen de retail. 

Inspiratie
Je kan meedoen aan diverse sessies op het Retail Event. Hier word je geïnspireerd door onze DOOR-trainers Ron Honsbeek en Linda Dirksen. Naast trainer is Ron ook als agent verantwoordelijk voor de distributie van het dameskleding merk More & More in Nederland.

Praktische informatie:

  • Waar? Cube Center Almere. Adres: Veluwezoom 7, Almere (https://www.cubecentre.nl/).
  • Hoe laat? 13.30 uur tot 16.00 uur. Voor een drankje wordt gezorgd.
  • Voor wie? Retailers en medewerkers op de winkelvloer.
  • Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit unieke evenement! Geef je dus zo snel mogelijk op.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.