M.O.O.I. te gast bij Arval

Op 29 oktober 2019 komt M.O.O.I. samen met de Hartekind Businessclub bij elkaar in het het bijzondere pand van Arval - BNP Paribas Group in Houten. Alle vrienden, sponsoren, vrijwilligers, artsen, ouders, partners en andere geïnteresseerden van Hartekind genieten van een prachtig programma.

Prijs:Kosteloos

Datum: 29.10.2019

De bijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomst? De (zakelijke) beweging van Hartekind vergroten en geïnspireerd raken om samen nog meer fondsen te werven voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. 

Programma
18.00 uur - Welkom en ontvangst in de prachtige ontvangstruimte in Houten
18.30 uur - Aftrap van het programma door Marien Kreuger
18.45 uur - Inspiratieprogramma met:

  • Adriana van Dooijeweert - voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens over zorg en kinderrechten
  • Mark Hazekamp - kinderthoraxchirurg in het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden over de toekomst van de chirurgie en de mens achter de chirurg
  • Joost Riphagen - voorzitter Stichting Hartekind over de beweging die steeds groter wordt en de ambities voor de komende 10 jaar
  • En nog veel meer mooie, ontroerende, inspirerende en hartverwarmende verhalen die helpen om samen het verschil te maken voor onze hartekinderen én de kick off van het Hartekind Gala 2020

20.00 uur - Netwerkborrel met inspiratie om samen het verschil te maken
21.00 uur - Afsluiting van de bijeenkomst

Aanmelden
Iedereen die (zakelijk) geïnteresseerd is in de hartafwijking bij kinderen en geïnteresseerd is in Hartekind is van harte welkom. Meld je kosteloos aan via het inschrijfformulier onderaan de pagina. Het is een prachtige gelegenheid om te netwerken!

Praktische informatie
Tijden: 18.00 uur ontvangst - 21.00 uur afsluiting
Locatie: Duwboot 10 in Houten (parkeren kan in de parkeergarage tegenover het gebouw)
Vragen: bel of mail met het DOOR-support team

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.

Meer over M.O.O.I.

M.O.O.I. is de netwerkgroep voor Maintenance, Onshore, Offshore en Industrie. Ondernemende leiders werken samen om in de sector het verschil te maken. Enkele kenmerken:

  • Netwerkgroep met leden die elkaar versterken in de branche
  • Netwerkgroep gerelateerd aan Maintenance, Onshore, Offshore of Industrie
  • Jaarlijks 4 interactieve leden-gastensessies met interessante onderwerpen
  • Per sessie ruimte tot netwerken
  • Kennisuitwisseling van de marktontwikkelingen op een ongedwongen manier