Als VIP naar Military Boekelo

Geniet op 12 oktober van één van de grootste paardensportevenementen van de wereld: de Military in Boekelo-Enschede. Koop je VIP arrangement en steun daarmee Stichting Hartekind!

Prijs: € 100

Datum: 12.10.2019

Jouw VIP arrangement

Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister. Struinen door prachtige natuur slechts een keer per jaar opengesteld voor publiek. Leuke aankopen doen en nieuwe fashion en lifestyle trends ontdekken op de Military Herfst-Fair.

Met jouw VIP arrangement geniet je van:

  • Entree Military Cross Country
  • Toegang tot het Military strodorp
  • Toegang tot het VIP dek
  • Gehele dag all in hospitality
  • Toegang tot het MKB Plein en de netwerkborrel

Het programma op zaterdag 12 oktober:

10.30 - 16.30 uur Crosscountry - startlijsten en uitslagen
09.00 - 17.00 uur Herfst-Fair
09.00 - 19.00 uur Military Café geopend

Stichting Hartekind

Het VIP arrangement is inclusief €15,- donatie voor Stichting Hartekind

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking: Hartekinderen, waarvan er in Nederland ongeveer 1500 per jaar geboren worden. Stichting Hartekind financiert wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen om de overlevingskansen en kwaliteit van leven te verbeteren.

Locatie

Military Boekelo heet alle gasten van harte welkom via de ingang van 'Sportpark de Zweede' aan de Boekelosestraat 275, Boekelo.

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.