Lunch & Learn: Retail

De nieuwe realiteit is ingedaald. Het zal nog wel een tijdje zo blijven. Deze nieuwe realiteit vraagt enorm veel van jou en hoe jij je werk doet. Het kan je ook een hoop brengen. DOOR helpt je daarbij door wekelijks ‘Lunch & Learn’ sessies te organiseren. Lees hier meer!

Prijs:Gratis

Datum: 28.05.2020

Verschillende thema's

De ontwikkelingen van de afgelopen weken hebben een enorme impact. Winkels blijven leeg, online bestellingen nemen af en mensen zitten in onzekerheid. Het betekent een hoop, voor iedereen!

DOOR is hét aanstekelijk ambitieuze trainingsbureau en helpt jou ook in deze moeilijke tijd aan ideeën om nu en straks het verschil te maken. Aan de ene kant door je dagelijks van tips, adviezen en inspiratie te voorzien. Aan de andere kant door juist nú leren nog meer te stimuleren. Daarom worden tijdens deze crisisperiode gratis ‘Lunch & Learn’ sessies georganiseerd rondom de thema’s 'sales', 'leiderschap' en 'retail'.

De 'Lunch & Learns' zijn korte online sessies van een uur (van 12.00 uur tot 13.00 uur) rondom een bepaald thema, onder leiding van een DOOR retail professional samen met maximaal acht andere professional uit de retail.

Samengevat

  • Lunch & Learn: een online bijeenkomst van 12.00 uur tot 13.00 uur
  • Over de thema's 'sales', 'leiderschap' en 'retail'
  • Sparren met vakgenoten en inspiratie opdoen
  • Maximaal acht andere deelnemers
  • Gratis!

Thema: Retail

Deze 'Lunch & Learn' draait om het thema Retail. 

Voor de retail zijn dit onzekere tijden. Wat betekent het coronavirus voor je winkel, nu en straks? Welke kansen zijn er toch te ontdekken en hoe gaan andere retailondernemers met deze situatie om? Daarnaast denken we na over hoe je alles wat je nu leert (wat positief is) kan vasthouden als de wereld straks weer normaal is! Deze ‘Lunch & Learn’ vindt plaats op donderdag 28 mei via MS Teams.

Inschrijven

Jij kunt je gratis inschrijven voor de 'Lunch & Learn'. Je ontvangt dan een uitnodiging met een link naar Teams. En een leuke verrassing 😉. Je hebt geen account nodig om mee te kunnen doen.

Zorg dat je om 11.50 uur klaar zit met je broodje. Dan gaan wij van 12.00 uur tot 13.00 uur een leerzame lunch tegemoet!

Ben jij meer geïnteresseerd in een 'Lunch & Learn' met het thema 'Sales' of 'Leiderschap'? Bezoek deze pagina's door op de thema's te klikken en meld je aan!

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.