Lunch & Learn: Leiderschap

De nieuwe realiteit is ingedaald. Het zal nog wel een tijdje zo blijven. De nieuwe realiteit vraagt veel van jou en hoe jij je werk doet. Het kan je ook een hoop brengen. DOOR helpt je daarbij door wekelijks ‘Lunch & Learn’ sessies te organiseren. Lees hier meer!

Prijs:Gratis

Datum: 04.06.2020

Verschillende thema's

Er is een hoop veranderd de afgelopen weken. We werken massaal thuis, weten inmiddels precies hoe Teams en ZOOM werken en hebben een nieuwe modus in samenwerken gevonden. Het betekent een hoop, voor iedereen!

DOOR is aanstekelijk ambitieus en helpt jou in deze tijd te groeien. Aan de ene kant door je dagelijks van tips, adviezen en inspiratie te voorzien. Aan de andere kant door juist nú leren nog meer te stimuleren. Daarom worden tijdens deze crisisperiode gratis ‘Lunch & Learn’ sessies georganiseerd rondom de thema’s 'sales', 'leiderschap' en 'retail'.

De 'Lunch & Learns' zijn korte online sessies van een uur (van 12.00 uur tot 13.00 uur) rondom een bepaald thema, onder leiding van een DOOR professional samen met maximaal acht andere professional uit hetzelfde vak. 

Samengevat

  • Lunch & Learn: een online bijeenkomst van 12.00 uur tot 13.00 uur
  • Over de thema's 'sales', 'leiderschap' en 'retail'
  • Sparren met vakgenoten en inspiratie opdoen
  • Maximaal acht andere deelnemers
  • Gratis!

Thema: Leiderschap

Deze 'Lunch & Learn' draait om het thema Leiderschap. 

Leiderschap; de ploeg is inmiddels gewend aan het online werken. Of toch niet? Hoe houd jij contact met je mensen en houd je na een paar weken de motivatie hoog? Je gaat ook aan de slag hoe alles wat nu anders (en mogelijk ook beter) gaat te borgen, als alles straks weer normaal is. De kunst is immers om het goede dat deze nare tijd brengt vast te houden. Vind je niet? Deze ‘Lunch & Learn’ vindt plaats op vrijdag 4 juni van 12.00 uur tot 13.00 uur via MS Teams.

Inschrijven

Jij kunt je gratis inschrijven voor de 'Lunch & Learn'. Je ontvangt dan een uitnodiging met een link naar Teams. En een leuke verrassing 😉. Je hebt geen account nodig om mee te kunnen doen.

Zorg dat je om 11.50 uur klaar zit met je broodje. Dan gaan wij van 12.00 uur tot 13.00 uur een leerzame lunch tegemoet!

Ben jij meer geïnteresseerd in een 'Lunch & Learn' met het thema 'Sales' of 'Retail'? Bezoek deze pagina's door op de thema's te klikken en meld je aan!

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.