'Recht uit het hart'

Op 14 februari 2020 is het zover: de derde editie van het Hartekind Gala. Dit jaar in de Fokker Terminal in Den Haag en met het speciale thema ‘Recht uit het hart’. De kaarten gaan hard, maar zijn als lid van M.O.O.I. zijn deze zeker nog te bemachtigen!

Prijs:€375 - €3750

Datum: 14.02.2020

De avond

Naast een prachtig programma staat het financieren van een specifiek onderzoek centraal. Het programma wordt geleid door Ruben Nicolai, The Hartekind Song wordt gelanceerd en er zijn prachtige optredens in een ‘love concert’ van ZO! Gospel Choir. Daarnaast zijn er verschillende gastartiesten, zoals Martijn Fischer. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest!

Jij kunt er samen met jouw geliefde of jouw gasten bij zijn. Let op, er is beperkt ruimte (maximaal 30 tafels) in de Fokker Terminal. Zorg dus dat je snel jouw plekje voor deze bijzondere avond reserveert. Klik hier om de brochure met meer informatie te openen.

Wil je meer informatie ontvangen of een tafel kopen? Mail dan je vraag en contactgegevens naar [email protected] of neem contact op via  085-877 22 18.