Zo organiseer je een succesvol klantevent!

Klantevents, relatiedagen en beursdeelnames zijn goede mogelijkheden om je merk en je producten te presenteren. Hoe zorg je er voor dat je hier het maximale rendement uit haalt? DOOR Training & Coaching en S.M.I.L.E. Promotions slaan de handen ineen om jou daar bij te helpen!

Prijs: Gratis

Datum: 17.06.2019

Over het event

Het organiseren van een beursdeelname, klantevent of relatie dag kost veel geld en tijd. Het is hét moment om jouw organisatie te presenteren! Maar, hoe strak staat jouw voorbereiding eigenlijk? Weet iedereen écht wat het doel is? De vraag is; hoe haal je het maximale rendement uit je klantevent of beursdeelname?

S.M.I.L.E. Promotions en DOOR Training & Coaching nodigen je uit voor een event. Tijdens het event ga je aan de slag met verschillende thema's. Het doel is om je vol energie, praktische tips en hulpmiddelen te laten vertrekken, zodat jij in staat bent om je vorige klantevent of beurs te overtreffen.

  • Het juiste recept voor een goede voorbereiding. Het geheime ingrediënt zit hem in de punten waar je niet aan hebt gedacht!

  • Het maken van een spetterende indruk bij je publiek! Hoe zorg je voor goed gastheerschap en behoud je focus op het te behalen doel?

  • Hoe zorg je ervoor dat de geïnvesteerde euro’s converteren naar nieuwe klanten of commerciële gesprekken met bestaande klanten? Kortom, hoe zorg je dat je meer rendement haalt uit jouw event?


Het programma 

Je neemt deel aan een interactief event, waarbij je op boeiende wijze tips krijgt om het optimale rendement te halen uit een beursdeelname of klantevent. Aansluitend vindt er een gezellige netwerkborrel plaats, waarbij er natuurlijk gezorgd wordt voor een hapje en een drankje.

  • Datum: Maandag 17 juni
  • Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein
  • Tijd: 15:30 uur tot 18:30 uur
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.
Over DOOR