De aandacht die u uzelf geeft, 

krijgt u terug in omzet. 

Inloggen Zelfdoortrainen®/MyDOOR®

Zelfdoortrainen®

Als u deelneemt aan een programma, krijgt u ter stimulering van uw persoonlijke ontwikkeling, een eigen training portal: Zelfdoortrainen®. Hierop vindt u alle informatie over het programma, de verschillende aandachtsvelden, de data van de praktijkdagen en de trainingsonderwerpen. Van elke verandering of aanvulling ontvangt u een e-mail met een verwijzing waar u wat kunt vinden.

Inloggen op Zelfdoortrainen.nl

Informatie alleen voor u

Over uw prestaties tijdens de training wordt niet gerapporteerd. De video-opnamen, uitslagen, persoonlijke tips en oefeningen zijn uitsluitend voor u bestemd.

Laat u coachen

Nummer 1 wordt niemand alleen! Het is een uitdaging om het elke dag beter te doen. DOOR® laat u daarbij niet alleen. In Zelfdoortrainen® maakt u een 5x4-plan met stappen waarop u wordt gecoacht. Daarnaast laat u uzelf geregeld APK keuren. Ook kan dit de basis zijn voor een goed coachgesprek met uw leidinggevende.

5x4 plan

Het 5x4-plan werkt u uit op uw eigen training portal Zelfdoortrainen®. U begint met de beschrijving van de ideale situatie, te bereiken over 4 kwartalen (1 jaar). Vervolgens legt u de uitkomst naast de huidige situatie om het verschil te bepalen. Daarna beschrijft u de stappen en de tussenresultaten die u binnen 4 dagen, 4 weken en 4 maanden wilt bereiken. Het hele plan bespreekt u binnen 4 uur met uw leidinggevende. Dit alles om u te laten coachen als een echte topsporter.

MyDOOR

MyDOOR is the English version of Zelfdoortrainen®. When it comes to tailor-made assignments MyDOOR will be available in all necessary languages. For the moment there are French, Italian, Portuguese, Spanish, Turkish and Swedish versions of MyDOOR.

Login to MyDOOR.nl