Zorg

De zorg. Een sector met belangrijke uitdagingen en ambities. De zorg is bij uitstek een sector waar mensen het verschil maken. DOOR helpt leiders en zorgverleners het verschil te maken voor iedere patiënt, cliënt of leerling.

Watze is voor ons meer dan een trainer. Hij helpt ons de juiste koers te kiezen en is continu de opbouwend kritische noot in ons gezelschap die ons wakker houdt. Watze weet onze medewerkers op de juiste manier te raken en daarmee versneld de slag naar klantgerichtheid door te voeren waarnaar we op zoek zijn
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Bas Bodzinga
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Relaties zijn belangrijk om in te investeren, want samenwerken in de keten levert meer op voor onze leerlingen en cliënten. De resultaten van de training zijn merkbaar; Er is meer contact met de keten, we schuiven aan bij partijen waar we voorheen niet aan tafel zaten en we sluiten beter aan bij de behoefte van de ander. We werken nu volgens het Relatiebeheer Ritme Overleg (RRO) waarin we heel kort en bondig in een klein team bespreken wat is goed gegaan, wat er beter kan, wat we oppakken en wat er nog nodig is. Hierdoor houden we elkaar scherp en heb je bovendien een mooie stok achter de deur.
Koninklijke Kentalis
Inger Slebus, Cobi Oostindiër en Mathilda van den Hof
Koninklijke Kentalis

Maatwerk voor de zorg

De zorg beweegt. Digitalisering, invloed van de vergrijzing, een terugtrekkende overheid en druk op financiën zijn zomaar wat onderwerpen die invloed hebben op de zorg. Met een veranderende patientrelatie speelt de 'klantgerichtheid' een steeds belangrijkere rol. DOOR helpt zorgorganisaties op maat in de transitie.

Meer over maatwerk
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.